top of page

Dít is waarom je het beste kunt kiezen voor een ervaren cakesmash fotograaf

Cakesmash fotoshoots wordt steeds populairder in Nederland en steeds meer fotografen bieden deze leuke dienst aan. Niet heel gek, want het is een unieke herinnering voor later! Ben je van plan om een cakesmash te gaan doen voor de eerste verjaardag van je kindje, maar twijfel je nog voor welke fotograaf je moet kiezen? Wellicht kan deze blog je helpen de juiste keuze te maken.


De voordelen van een professional

Wanneer je overweegt om een cakesmash te boeken bij een professionele fotograaf mag je verwachten dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Een professional weet precies wat er nodig is om de cakesmash van jouw kindje tot een succes te maken. Ieder kind en karakter is anders. De ene is heel enthousiast en duikt direct op de taart. De ander is juist weer heel afwachtend. Een ervaren fotograaf weet precies hoe hij/zij met jonge kinderen om moet gaan en kan op de juiste manier inspelen op de reacties van je kindje. Enorm belangrijk voor het eindresultaat van de shoot.


Een professional kan op de juiste manier inspelen op verschillende karakters van kinderen.


Kennis, ervaring & veiligheid

Een fijn idee bij het boeken van een cakesmash bij een professionele fotograaf is de opgebouwde kennis en ervaring. Hij/zij kan je kindje op de juiste manier begeleiden zodat de smash op een verantwoordelijke en vooral veilige manier kan plaatsvinden. Dit is namelijk het allerbelangrijkste.


Veiligheid staat altijd op nummer 1. Niet alleen tijdens de smash, maar ook tijdens de badsessie.


Nog een paar fijne voordelen van een professionele fotograaf...

  1. Een professional weet precies wanneer hij op het knopje moet klikken om de leukste en grappigste momenten vast te leggen.

  2. Een professional let niet alleen op het totaalplaatje, maar focust ook op toffe en 'funny details'. Denk hierbij bijv. aan die heerlijke botercrème in het haar, een mooie close-up van het gezicht of die schattige, plakkerige voetjes.

  3. Een professional is in het bezit van alle benodigde camera-apparatuur en licht om mooie foto's van hoge kwaliteit te kunnen maken.

  4. Je hoeft nergens voor te zorgen. De taart, gedecoreerde setting én vaak ook de kleding wordt allemaal geregeld door de fotograaf. Je wordt volledig 'ontzorgd' en krijgt fantastische herinneringen als resultaat. Dit wíl je toch? ;-)

  5. Een professional heeft vooral héél veel geduld. Dit zal in sommige gevallen zeker nodig zijn, maar alles voor het perfecte cakesmash-plaatje!

  6. En misschien wel het allerfijnste voordeel; je hoeft thuis de taart niet van de muur te schrapen, want die poespas vindt lekker plaats bij de fotograaf. Héérlijk toch?!


Vergis je niet; het kan een enorme bende worden! ;-)


Cakesmash boeken? Wacht niet te lang!

Overweeg je om een cakesmash te boeken voor de eerste verjaardag van je kindje? Je gaat er zeker geen spijt van krijgen! Wacht liever niet te lang met het reserveren van een datum om teleurstelling te voorkomen. Je kunt het beste een datum inplannen ca. 1,5 maand vóór de verjaardag van je kindje.


Bij Fotostudio PilonMedia boek je een volledig verzorgde cakesmash incl. professionele smashtaart, gedecoreerde setting en kleding (J/M) voor de eerste verjaardag van je kindje. Wil je meer informatie over onze pakketten en mogelijkheden? Klik hieronder of stuur een mail naar info@fotostudiopilonmedia.nl
26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page